„Inte alla gifta kvinnor – fruar

Det ordstäv som gjorts i titeln, som om det absorberade all verksamhets visdom. Det var inte av en slump att hon föddes i den stigande solens land. Och inte bara i samhället, där hårda män förberedde sig dagligen för en vacker död, ett stort behov av Geish Geisha Geisha dök upp. Cx konst att ge män unearthly sexiga nöjen. Hustru behövde en samurai bara för att föda arvtagare. Och geisha – för kärlek, höga anda och dunka och nedsänkt i jordens paradis.

Bara i en saga efter att bröllopsfjäderälskarna lever länge och lyckligt. Verkligheten är sådan att kvinnan börjar hantera sitt förhållande med en man dagen efter Marsham Mendelssohn. När det låter dig tänka (inte ens att uttala det här högt, men att tänka!) att hennes man borde ha något där. När du försöker omutsläppa honom, införa sitt eget, kvinnors värdesystem. Och väljer kön som en dralarconcascales.com pedagogisk piska och pepparkaka. Blir gift skuld för att främja eller straffa, förhandlingar, tryck och utpressning.

Samtidigt stabiliserar ungefär trettio år i en man nivån av testosteron i blodet, förhindrar sexnyheter.Ru. Det är, det finns fortfarande skarpa utsläpp av detta hormon i det förflutna, innan de unga som drivit kärleken för någon romantisk galenskap. Nu ser han kvinnor utan utsmyckning och idealisering, utan rosa glasögon. Han märker alla försök att använda sex för att lösa familje- och hushållsproblem. Minns all förnedring, misslyckanden, löjlighet, manifestationer av kyla, missförstånd, missnöje och squeamishness. Utmärkt ser och förstår imitation av orgasmer. Eau är önskan att inspirera från kön under olika svep uppfunna pretexter, medan det är bra att kvinnokroppen alltid är klar. WTT-saker försvinner inte utan spår, och det gynna tunga lasttrycket och en mans psyke.

Bevarande lagen är giltig i vårt dagliga liv såväl som i fysik. Precis som tillämpad på en person arbetar lagenens mekanism lite annorlunda: våren kan knytas i flera år, behandlas nästan omedelbart. Då kommer kvinnan att få det som många år har uppnått så envis – ensamhet tillsammans, likgiltighet. Förräderi beredd av hennes händer. Eftersom en man med en sådan last av personliga problem undermedvetet kommer att leta efter en älskarinna som kan ta bort en gravsten från hjärtat, och åtminstone kort tillbaka till honom glädje och smak för livet.