Hur man diversifierar sex med improviserade medel

Det finns några saker som kan användas i sex: de kan inte bara köpa i en sexbutik utan också hittas hemma. Vissa hushållsartiklar kan öppnas från en ny potensmedel levitra sida.

ett. Får eller vargskinn, som har fungerat som en matta i ditt vardagsrum i flera år, kan fungera som en utmärkt säng för sex. Pälsfibrer, jag kontaktar med huden, kommer att öka sensualiteten.

2. Kommer du ihåg hur irriterande du var när tvättmaskinen började skaka medan du tvättade tvätten?? Nu kan du använda den här funktionen hos hushållsapparaten till din fördel. Älska med en man så att du sitter på tvättmaskinen och mannen står inför dig. Vibrationer ger dig en hel del ytterligare trevliga känslor.

3. Om du och din partner bestämmer dig för att ha sex i badrummet kan du använda din tandborste för att spraya vattendroppar på din älskades kropp – kalla droppar på och det kropp kommer att välja upphetsningen. Du kan också borsta dina eller hans bröstvårtor. Överdriv det bara så att du inte gör ont.

fyra. Om du vill ge din partner extra glädje, strö hans penis med talkpulver innan du börjar smeka med handerna. Mannen blir mycket nöjd. Men börja inte sex direkt utan att skölja bort talkpulvret!

fem. Istället för att handfängas från en sexbutik kan du föreslå att din älskade handfängslar dig i sängar. plåster. Tejpen på ett vanligt icke-bakteriedödande plåster fäster dig säkert på platsen för åtgärd. Var dock förberedd på det faktum att det inte är särskilt trevligt att riva specifikt handbojor från huden.

6. Om du vill diversifiera oralsex, lägg innan du fortsätter med dem ett sprudlande C-vitamin. Förutom det faktum att det helt enkelt är gammalt, kommer p-piller, som börjar lösa sig och väsande i munnen, att ge din älskade många trevliga känslor.