Varför intresset för sängen försvinner

En gång varje familj står inför en situation där sexuell spänning avtar och i vissa par försvinner sex helt. Är det möjligt att bygga en familj utan sex, och vad man ska göra så att han återvänder till familjen igen.
Yttranden från psykologer. Det kan inte finnas några organiska familjerelationer utan intimitet. Om makarna är missnöjda med sitt sexliv växer spänningen och förr eller senare kommer ömsesidiga hånar att börja. Därför måste du leta efter anledningen till att sexliv förstörs.
Kvinnan vill inte ha sex. Kontrollera din hälsa och hormoner först. Var sedan uppmärksam på din arbetsbelastning och försök att avsätta mer tid åt dig själv. Olycklig med din man, försök att delikat antyda vad du inte gillar, erbjud dig att diversifiera sex på något sätt. Prova nya positioner, platser, sexleksaker, titta på porr tillsammans och berätta vad du vill.
Man vill inte ha sex. Att fråga honom varför han inte längre vill ha sex med dig är värdelös. Kanske ser du dåligt ut, ser inte efter dig själv eller när du träffar honom börjar du göra anspråk och uttrycka misstankar. Du måste ändra. Om det inte fungerar på egen hand, gå till en psykolog.
Tillsammans som grannar. Försök förstå cafedornonville.com vid vilken tidpunkt det hände. Om du har bott tillsammans hela ditt liv och aldrig har träffat känslomässigt nära, varför finns det då i närheten?. Och om det fanns närhet, kom ihåg när gapet började. Försök att skapa kontakt inte bara i vardagliga ämnen. Försök ta reda på vad som intresserar och händer i din mans liv, men tryck inte eller ordna upp saker.