De främsta orsakerna till en kvinnas vägran att ha sex med en man

En internationell grupp forskare undrade vad som får kvinnor att säga " nej " i sängen, när det inte finns några uppenbara skäl att vägra sex. Som ett resultat var det möjligt att fastställa så många som fyra uttalade "protester" i det kvinnliga medvetandet, på grund av vilket partners intima liv lider.

Så, experter genomförde en studie och upptäckte att kvinnor har "huvudvärk" av flera anledningar. I grund och botten, med hjälp av sex, försöker de manipulera män. Efter den vanliga inhemska striden arrangerar den förolämpade damen en slags sexuell bojkott för sin partner. Genom att göra detta vill hon uppmärksamma problemet, ta mannen till konversationen, få någon form av ursäkt. Forskare fördömer detta beteende, eftersom frekvent manipulation kan leda till kollaps av relationer, även om de tidigare var tillräckligt starka.

På andra plats var en ganska banal anledning att vägra sexkritiska dagar. Sexuell intimitet under menstruationen verkar för många kvinnor vara något "smutsigt" eller skamligt, även om deras sexuella lust ofta ökar https://potensmedelapotek24.com dessa dagar. Läkare anser att det är korrekt att avstå under denna period, eftersom det under menstruationen finns stor sannolikhet att utveckla inflammatoriska processer i de kvinnliga könsorganen.

Den tredje platsen i denna typ av betyg är upptagen av kvinnors rädsla. De vanligaste rädslorna här är rädslan för att bli gravid och verkar oerfaren för din partner. Forskare råder män att korrekt hantera kvinnlig blyghet, stödja henne och ständigt bevisa att hon är önskvärd och vacker i sängen.

Tja, det sista som gör att en kvinna begränsar tillgången till hennes kropp är obehag under sex-smärtsamma känslor. Detta kan vara en signal om förekomsten av någon sjukdom, så det rättvisa könet bör inte tolerera eller beröva sig och deras man av nöje och omedelbart kontakta en läkare om detta.