6 Sex and the City-avsnitt som varje man borde titta på

Alla undrar vad som kommer att hända i den oväntade uppföljaren som HBO har lovat oss. Det är dumt att gissa, det är bättre att komma ihåg att denna kvinnorserie är ett förråd av kunskap som är användbar för en man!

7: e officiell sida serien. "Monogamy: för eller emot"

1: a säsongen

Komplott. Huvudpersonen – låt oss ringa henne för enkelhetens skull Carrie, för det är hennes namn – får reda på att det visar sig att hennes nya man inte bara träffar henne utan också med andra kvinnor. Detta stör Carrie så mycket att hon i slutet av avsnittet bokstavligen tvingar honom att bryta upp med alla andra och bara träffa henne. Sådan är det sorgliga slutet.

Vad man ska ta i bruk. Eller omedelbart hålla med flickan om att ni båda (ni trodde inte att detta var ett ensidigt avtal?) Du kan träffa andra eller flitigt undvika möjliga korsningar av en av dina passioner med en annan. Det andra alternativet är dåligt eftersom det kräver konstant vaksamhet.

17-serien. "Fyra kvinnor och en begravning"

2: a säsongen

Komplott. En annan hjältinna i serien, Charlotte, möter en ung änkling på kyrkogården. Änklingen visar Charlotte ett foto av sin avlidna fru, varefter hjältinnan försöker återge honom livsglädjen på det mest lättillgängliga sättet – sex. Men det visar sig dock att änkemannen har flera fler av samma medkännande älskarinnor.

Vad man ska ta i bruk. Jag uppmanar dig verkligen inte att vandra runt kyrkogårdar med ett melankoliskt ansikte. Men du bör inte vägra moraliskt stöd till en tjej som nyligen begravde någon (inte självklart, utan med hjälp av lämpliga tjänster). Döden är ett kraftfullt afrodisiakum som får dig att vilja leva: äta, skratta, ha sex. Vara i närheten. Och vidare. Om din älskade katt nyligen har dött, var noga med att berätta för alla dina kvinnliga vänner om det. Varje sekund, okej, var tredje bekant kommer garanterat att vilja trösta dig. Och var inte rädd för att störa kattens ljusa minne – det är dags för honom att träna maten och soffan sönderriven.