Hur mycket hänger i gram: Hur ofta har starka par sex?

Först och främst gick jag ner i redaktionskontoret och ställde den här frågan varje kvinna träffade mig. Numren skilde sig på allvar. Tjejer upp till 25 oftast med brinnande ögon: „2-3 gånger i veckan – det här är normalt, du kan och mer!“Svar“ Senior kollegor „var förskräckta:“ Ja, en gång i veckan – Gud förbjöd!“

Som mycket?

Du förväntas förmodligen ett sådant svar: „rätt“ siffrorna inte existerar, och oavsett hur mycket glansen har fallit dig (och vi inklusive) har sex vid varje tillfälle, måste du ta en sanning: ibland friska åtta timmars sömn är mycket mer attraktiv än varm natt kärlek.

Sexualliv paret beror på hela högen av olika faktorer – från ålder, livsstil, naturliga nivåer av libido, hälsa, stressnivå, har barn.

Men vad säger torrstatistik? 2017 studie publicerad i arkiv av sexuellt beteende samtal 54 gånger om året, det vill säga ungefär en gång i veckan. Jag undrar vad det är mindre än på 90-talet. Ålder spelar en stor roll: Amerikanerna är i genomsnitt i ca 20 år i sex 80 gånger om året (1,5 gånger i veckan), och äldre par på 60 – ca 20 gånger.

Det är märkligt att en annan studie publicerad i Social Psychological och personlighet Science „bedömd“ av sexualliv 30.000 amerikaner i 40 år. Killarna kom till slutsatsen att den „gyllene sex standard“ för en lycklig partnerskap är sex en gång i veckan. Par, som han hände oftare, inte det var mycket lyckligare, men de som hade sex var mindre troliga, verkar inte vara 100% nöjda med äktenskap.

Livet utan kön

Sexologer samtal äktenskap där paret har sex mindre än 10 gånger per år, Neckless (könlösa). Men bristen på kön inte alltid signalera att något är fel med relationer i ett par. Även för många sex – sättet att uppnå den högsta graden av intimitet, förmågan att dela katharsis, njuta två, det finns par som kan överge sex utan att det påverkar relationer.
Men så lite. Sexologist Ian Kerner säger: „Par som har upphört att ha sex blir mer sårbara för skadlighet och slutligen brist. Jag tror att kön spelar en viktig roll. Han är som ett https://yossi.com.au/contact/ lim som håller oss tillsammans, utan att Honoms är goda vänner, i värsta fall – svära grannar „.

Enligt psykoterapeuten Tina Tessina, „Den vanligaste orsaken till att paret är gift med att ha sex, är att känslorna hos en av partnerna lånas eller för ofta förolämpade, en gång är upptagen, en eller båda parter har stött på Problem i kommunikation „.