Kim Kardashian, Olga Buzova och 5 stjärnor, vars intima journaler träffade nätverket

De senaste åren var inte lätt för tennisspelare dotter: en rehabilitering av drogberoende, och förra året intima bilder med en tidigare älskad, Raper Farao.
Modellen förlorat sin ryggsäck, där nycklar, pass och iPhone låg. Efter en tid, bedragare skrev till henne i Instagram, krävande att skicka pengar, och sedan började slå ihop foton från Alaks.

Kafelnikova anser att ryggsäcken stal hennes bekanta, you name att hon sade att polisen. „Jag är oerhört obehaglig och nedslående hur det skulle vara någon person i mitt ställe. Detta är en olaglig invasion av privatlivet, brottsling, sårad inte bara mig utan även min kära. Låt detta test bli en läxa för mig och alla som också kan röra detta „, säger Allesi i en intervju med Super.

Ann Hataway

2017 dök nätverket intima bilder av Hathaway med maken Adam Shulman. Bilder, enligt officiella data, var vridna med hackare.

Vid en av bilderna, skådespelerskan med sin man försiktigt kramar i sängen, på den andra – Ann Hathaway sitter framför en spegel i en handduk, och naken Schulman står bakom hennes rygg och tydligen fotografier.

Jennifer Lawrence

Efter masshackaren attack i 2014 kom ett stort arkiv av nakna bilder och uppriktiga video Jennifer Lawrence in i nätverket. „Jag hade en känsla som om jag blev våldtagna av hela världen – det fanns ingen ensamstående person på hela planeten, som inte kunde se mina intima bilder!“- erkände en stjärna. Senare än polisen lyckades försena fyra hackare som var involverade i hacking. Män dömda slutsatser fängelse från 9 till 18 månader.

Fläktar med skepsis reagerade på „plommon“ till nätverket av uppriktig bilder av stjärnan – är några fans övertygade om att Lawrence drar alltså bara uppmärksamhet.

Anastasia Volochkova

I november 2017 affärs Cherman Dzotov, som jag är säker på Volochkova, samman till nätverket Intima bilder av prinsen. På dessa bilder, ansiktena var inte syns, men den unika inre av sovrummet sade sig själv. Anastasia inte förneka att huvudpersonen i bilderna – det var hon.

„Jag vet inte hur han filmade sin miniatyr skapelse, han raderades det. Vanärade den kaukasiska diasporan. Ingen kvinna vill ta itu med honom mer med honom, och de kaukasiska män kommer inte att bildas. Jag hade förtroende för den här personen, inbjuden till mitt hem „, den ballerina kommenterade.
Cherman ursäkt till den tidigare älskade, vad Volochkova svarade att hon inte var ursäkt till henne, och $ 10 miljoner kompensation att hon skulle spendera på välgörenhet.

Olga Buzova

För tre år sedan, omedelbart efter den högljudda skilsmässa Olga Buzova med Dmitry Tarasov, kom en kompromisse korrespondens av stjärnan med TV-presentatör Dmitry Nagiyev på nätverket. Enligt rykten skickade Buzova honom inte bara textmeddelanden, men också uppriktiga foton och video.
Boozov sig med humor reagerat på situationen, eftersom dess popularitet var sedan snabbt i berget.

Kim Kardashian

Fall av de långa dagarna, men det är omöjligt att inte komma ihåg hur 2007 levande underhållning förvärvade för $ 1 miljon 40-minuters rullare, de https://ets19.co/highlights/ viktigaste karaktärerna var Kim Kardashian och hennes pojkvän Ray Jay. Efter många förfaranden, Kim, det verkar, har kommit att acceptera sin frisläppande.